Markkinointi ja PR vihdoin yhdessä

Autamme kasvuhaluisia yrityksiä kasvattamaan näkyvyyttään ja hankkimaan uusia asiakkaita Suomessa ja kaikkialla maailmassa.

Uskomme, että pienikin yritys voi menestyä kansainvälisillä markkinoilla kun tuote ja tiimi ovat huippukunnossa.

Autamme asiakkaitamme kasvamaan markkinajohtajiksi strategisin, luovin ja datavetoisin markkinoinnin ja viestinnän keinoin.

Tarkasti määritelty kohdeyleisö on helpointa saada markkinointisuppiloon.

Marketing and PR for Global Growth | San Francisco Agency - Helsinki

Kaikki yritykset ovat tänä päivänä mediayhtiötä, myös sinun.

Toimialoja, joista meillä on jo kansainvälistä kokemusta.

Hightech

Industrial

Mediatech

Fashion & Design

Edutech

Electronics

Fintech

Crowdfunding

Startups

Consumer Apps

Automobile

SaaS

Boating

Healthtech

Adtech

Globaaliin kasvuun.

Kansainvälisiä asiakkaitamme.

moovel tekee kaupunkien julkisesta liikenteestä älykkäämpää. Mobiilisovellus helpottaa liikkumista yhdistämällä kaikki saatavilla olevat liikennemuodot yhteen käyttöliittymään.

Bonusway on uusi tapa shoppailla verkossa, ja on jo useassa maassa johtava kauppaketjuista riippumaton kanta-asiakasohjelma. Bonusten lisäksi Bonusway mahdollistaa shoppailukokemuksen jakamisen verkossa ja mobiilissa.

Tabletkoulu on uusi tapa oppia ja opettaa. Pilvipohjainen opetusratkaisu toimii kaikilla laitteilla, ja on ollut testikäytössä jo puolessa Suomen kouluista. Tabletkoulu tulee jatkossa viemään suomalaista opetusosaamista maailmalle.

Zervant haluaa tehdä pienyrittäjyydestä niin helppoa kuin mahdollista. Yli 100 000 käyttäjälle yritys on yksi Euroopan nopeimmin kasvavista laskutustyökaluista. Suomi on e-laskutuksen ykkönen maailmassa, ja tämä on Zervantin viestinnän kärki.

UpCloud tarjoaa maailman nopeimmat pilvipalvelimet. Sen suosion kasvu perustuu tehokkaaseen inbound-markkinointiin, kuten mielipidejohtajuuden rakentamiseen, kilpailijoiden vertaamiseen ja pitkälle vietyyn mainonnan optimointiin.

TactoTek on mullistamassa elektroniikan valmistusprosessit rakenteellisella elektroniikalla. Yrityksenä se on aidosti globaali – sen kehitys- ja tuotantotilat ovat Kempeleellä, markkinoinnin johto Yhdysvalloissa ja asiakkaita ympäri maailmaa.

Kuinka voimme auttaa?