Startup-toimisto San Francisco laajentaa kansainvälistä kasvua hakeviin pk-yrityksiin

mennessä marras 24, 2016San Francisco

Palvelupakettien hinnat ja sisällöt ensi kertaa avoimesti esillä verkossa

HELSINKI (24.11.2016) – Markkinointi- ja PR-toimisto San Francisco tuo startup-yrityksille räätälöidyt palvelupakettinsa ensimmäistä kertaa myös muiden pk-yritysten saataville. Toimisto on ensimmäisiä, jotka julkistavat palvelupakettiensa hinnat ja sisällön läpinäkyvästi verkkosivuillaan.

San Franciscon nimi viittaa asenteeseen, jonka halusimme tuoda suomalaisiin kasvuyrityksiin,” kertoo yrityksen perustaja ja toimitusjohtaja Juhani Polkko . “Pienestä Suomesta voi kasvaa suureksi, kun tuote ja tiimi ovat huippukunnossa, ja myyntiä tukee tehokkaalla markkinoinnilla. Olemme oppineet valtavan paljon tässä nopeatempoisessa kentässä, ja nyt olemme valmiit ottamaan seuraavan askeleen”, hän sanoo.

Toimisto on viimeisen kolmen vuoden aikana palvellut yli 50 yritystä, jotka ovat keränneet yhteensä yli 100 miljoonaa euroa riskipääomarahoitusta, ja joista toistaiseksi seitsemän on vaihtanut omistajaa yrityskauppojen kautta.

Maksullisten palveluiden lisäksi yritys on tehnyt myös osaamispääoma (sweat equity) -sijoituksia, ja toimii kumppanina yhdessä muun muassa yrityskiihdyttämöiden, Slush-konferenssin, pääomasijoittajien sekä enkelisijoittajaverkosto FiBAN:in kanssa.

Startupit ovat olleet meille haastava, mutta innostava ja motivoiva asiakaskunta. Suoraan yrittäjien kanssa työskentely on opettanut meidät toimimaan äärimmäisen tehokkaasti ja tuloksellisesti. Haasteet startupeilla ovat pitkälti samoja kuin muilla pk-yrityksilläkin: Brändi on aluksi täysin tuntematon ja budjetti maksettuun mainontaan on pieni – siksi sisältö- ja yhteisömarkkinointi ovat avainasemassa”, Polkko kertoo.

San Franciscon tunnetuimpia kansainvälistyviä startup-asiakkaita ovat olleet Kiosked, Walkbase, Rightware, Zervant, Bonusway, UpCloud, TactoTek ja Huone. Yrityksen omaa sisältömarkkinointia on suomalaisia startup-yrityksiä listaava Startup100 -media.

 ###

More information for the media

Juhani Polkko
Toimitusjohtaja
+358 40 543 0825 / @juhani
juhani@sanfrancisco.fi

Web: sanfrancisco.fi
Media kit: Google Drive

Startup-toimisto San Francisco laajentaa kansainvälistä kasvua hakeviin pk-yrityksiin | San Francisco Agency - Marketing & PR for Global Growth

San Francisco Oy on 2009 perustettu, Suomen ensimmäinen kansainvälistyviin kasvuyrityksiin keskittynyt, yhdistettyjä markkinointi- ja PR-palveluja tarjoa yritys. Sen päätoimipiste on Helsingissä, ja se työllistää 12 asiantuntijaa, joista puolet on yrityksen työntekijöitä ja puolet freelancereita. Yrityksen asiakkaat ovat pääosin teknologia- ja designyrityksiä, joiden markkinointia se suunnittelee ja toteuttaa maailmanlaajuisesti. Lisätietoa sanfrancisco.fi